Megekko

Bij Megekko een 32 inch Samsung gaming monitor gekocht. Bij het eerste gebruik kwam ik erachter dat het scherm vol met lijnen zat en er pixels niet werkten. Contact gehad met de klantenservice en een omruiling vond plaats. Geheel kosteloos omdat ik de Pixel Warranty had afgesloten.

De tweede monitor was hetzelfde model maar wel eens waar nog slechter dan de eerste die ik had ontvangen. De lak coating van het scherm liet los bij het verwijderen van de folie en een aantal dode pixels in het scherm. Na wederom contact te hebben gezocht met de klantenservice, weer het scherm geretourneerd.

De derde monitor (en tevens de laatste kans voor Samsung) werd door de technische dienst op locatie voor verzending onderzocht en bleek ook defecte pixels te hebben. Ook hiervan kreeg ik keurig een bericht met foto's van het scherm met de defecten en de excuses dat het toch nog even ging duren mocht ik toch deze monitor willen hebben.

Ik kreeg de keuze voor een nieuw scherm maar deze moest besteld worden, een ander scherm uit het assortiment of mijn geld terug. Ik ben voor een andere monitor gegaan die een paar euro duurder was. Uit coulance voor de eerdere defecte schermen werd dit van tafel geveegd wat ik erg netjes vond.

Helaas werkte de hierna bestelde en prachtige LG monitor niet goed samen met mijn nieuwe videokaart en heb ik mij nogmaals tot de klantenservice gericht. Na het retourneren van dit scherm en het terug krijgen van mijn aankoopbedrag zal ik een nieuwe gaming monitor uit gaan zoeken. En deze zoek ik zeker weten uit bij Megekko want zo'n snelle en adequaat handelende klantenservice kom je vandaag de dag maar zelden tegen.

Snelle en vriendelijke communicatie. Zelfs bij een wijziging van het afleveradres kreeg ik binnen 5 minuten reactie dat het aangepast was met een nieuwe track and trace link.

Vriendelijk en snel contact. Gelijk het gevoel dat geholpen gaat worden en dat is erg fijn.

Scorekaart voor Megekko