Hofma.nl

Update 2: Hofma geeft in de reactie aan te hebben gebeld maar er zijn geen gemiste oproepen. Ik kan om die reden de contact poging niet serieus nemen, ook omdat van de laatste 3 e-mails (in een week tijd) geen enkele mail is beantwoord. Ik kan om die reden de review niet beter maken dan hij is. Om op de reactie van Hofma over de prijs in te gaan, mij werd de 43UM7450 aangeboden voor 475 euro terwijl deze voor 419 te koop is bij een bekende webwinkel en voor 409 bij een tv discounter. De 43UM7450PLA is in de Tweakers pricewatch 499 en als die was aangeboden was 475 een goede prijs maar in de mail van Hofma werd echter over de 43UM7450 gesproken die wel degelijk elders goedkoper is dan 475. Al met al een teleurstellende ervaring. De leverbaarheid en de prijs zijn daarbij voor mij overigens ondergeschikt aan de communicatie die, na het eerste contact, ronduit belabberd was.

Update 1: LET OP: Verderop in de lijst met reviews staat iemand met dezelfde klacht als ik, het komt dus vaker voor. Houdt daar rekening mee voor je bij Hofma besteld. Check of het product leverbaar is. Ze doen het vast goed als producten leverbaar zijn maar geld terug al ze niet kunnen leveren is blijkbaar heel moeilijk voor ze. Net als mijn voorganger in deze review lijst heb ik inmiddels ook de bank ingeschakeld.

Review: Ik had een TV besteld die wat langer op zich liet wachten. Er werd een vervangende TV aangeboden voor dezelfde prijs maar deze TV bleek bij diverse winkels stukken goedkoper. Ik heb toen aangegeven te willen wachten op de door mij bestelde TV of de aankoop te willen annuleren. Hofma heeft de bestelling toen geannuleerd maar tot op de dag van vandaag (ruim een week later) heb ik mijn vooruitbetaling niet terug ontvangen. Ondanks herhaaldelijk sturen van e-mails en het inspreken van voicemail (ze nemen niet op) heb ik nog niets gehoord. Dat schept bij mij geen vertrouwen op een goede afloop. Mocht ik mijn geld terug krijgen dan zal ik de score aanpassen van 1 ster naar een krappe 3 sterren omdat de communicatie dus duidelijk te wensen overlaat.

Geen reactie op meerdere e-mails. Nemen de telefoon niet op. Pas reactie op de voicemail na de slechte review, waarbij Hofma aangeeft te hebben gebeld maar er geen gemiste oproepen zijn en geen voicemail.

Na gister meerdere keren telefonisch contact gezocht te hebben geen enkele reactie mogen ontvangen. Geld is inmiddels retour en ons geboden alternatief was verreweg het goedkoopst van de officiële LG dealers.
Een krappe drie sterren hebben we ook nog niet gezien. Blijkbaar een storing in het netwerk.

Scorekaart voor Hofma.nl