AlgemeenEind november, begin december ben ik begonnen met het bouwen van mijn PC, hiervoor had ik uiteraard onderdelen voor nodig. Ik heb onder anderen bij Alternate gekeken naar onderdelen die ik graag wou.
Ik had al een selectie gemaakt voor mijn PSU(voeding), koeler en behuiziging die ik wou kopen en Alternate had al deze onderdelen, dus dat ze een uitgebreide assortiment hebben is super netjes.
Om mijn dag helemaal blij te maken, waren alle onderdelen die ik wou ook nog scherp afgeprijst, hierdoor heb ik de producten kunnen kopen die ik wou en ook nog voor een mooi prijsje.
Als het komt op assortiment en kortingen die ze toepassen, is Alternate wel een aanrader.
Ik weet niet hoe anderen het hebben ervaren, maar tijidens het bouwen van mijn computer bestelde ik onderdelen hier en daar. Alternate was een onderdeel ervan. Ik bestelde mijn onderdelen en de volgende dag kreeg ik het altijd voor 12 uur bij mij thuis, wat super nice is.
Daarnaast houden ze netjes op de hoogte van je bestelling en kan je je bestelling volgen via Track & Trace van PostNL.
Enig min punt die ik wel heb zijn de verzendkosten voor het verzenden en retourneren. Als je een pc gaat bouwen koop je niet altijd alle onderdelen in één keer. Door dit kunnen de verzendkosten best oplopen.