AlgemeenBesloten een pc-monitor te kopen, na wat onderzoek bij azerty.nl beland, aangezien ze een van de beste prijzen hadden voor dit product en ook een goede rating kregen op verschillende sites.
Vooraleer het plaatsten van de bestelling toch nog een mail gestuurd met de vraag of ze de leveringstermijn konden bevestigen (aangezien deze termijn bij de concurrentie gevoelig hoger lag voor dit product).
Binnen een aantal uren een antwoord dat dit product besteld ging worden bij de toeleverancier en ik de volgende dag meer informatie zou ontvangen over de termijn.
Dag erop onmiddellijk meer informatie ontvangen met daarin de bevestiging dat het product de dag erop zou geleverd worden (op een zaterdag).
Uiteindelijk product tijdig geleverd in België, zonder enige problemen.
Ik zou volgende maal er weer bestellen.
Ik had een kleine schrik voor het bestellen van een monitor via pakjesdiensten omwille van de vele horrorverhalen. Het product werd verzonden via Post NL.
Begin van de dag ontving ik een mail met erin een geschatte leveringstermijn, uiteindelijk kwam de levering anderhalf tot 2 uur buiten de geschatte leveringstermijn, dit was echter maar een kleine ongemakkelijkheid.
Het product is aangeleverd zonder enige direct te observeren schade.
Gestelde vragen werden binnen de paar uur beantwoord en dit zelfs 's avonds laat!