Azerty

Ik bestel altijd graag bij Azerty, scherpe prijzen, goede klanten service en altijd netjes verzonden

De onderdelen die ik had besteld zaten netjes in een (iets te grote doos wel) verpakt, de doos was stevig en de onderdelen konden door het verpakkingsmateriaal nergens heen.

Op 1 december had ik de order geplaatst voor een CPU, GPU en moederbord.

De CPU en moederbord waren snel gereserveerd, alleen bij de GPU stond een levertijd van meer dan 10 dagen, ik vroeg om wat meer informatie over de leverancier van Azerty over wanneer zij de GPU konden verwachten (ook indirect een indicatie voor mij) en de info die ze hadden gaven ze ook door.

Omdat ik toch nog op mijn order aan het wachten was besloot ik ook nog nieuw werkgeheugen bij mijn order te voegen, met een mailtje naar verkoop had ik mijn order aan gepast en stond het geheugen bij mijn order.

Later had ik nog wat info verzameld over mijn bestelde GPU, toen ik er (via Tweakers) achter kwam dat die eigenlijk EOL is/ zou worden had ik nog een mailtje gestuurd naar Verkoop om mijn order aan te passen ook dat was snel geregeld en twee dagen later had ik mijn bestelde onderdelen.

Toen ik met mijn moederbord bezig was zag ik dat het schroefje voor de M.2 SSD ontbrak, deze zat niet in de doos.
Een mailtje verstuurd over het ontbrekende schroefje naar de service mail en ze stuurde direct een nieuw schroefje op

Scorekaart voor Azerty