AlgemeenBestelling geplaatst waarbij 1 van de artikelen gratis verzending had. voor de andere artikelen moest ik alsnog verzend kosten betalen. Lijkt mij niet logisch?
Daarnaast zou de gehele bestelling 1 werkdag levertijd hebben. Heb zelf 2x gebeld waarde de bestelling bleef, en uiteindelijk de bestelling op laaten splitsen omdat 1 artikel nog steeds niet beschikbaar was. Dit is uiteindelijk meer dan een maand te laat geleverd.
Storend is vooral dat er vanuit Alternate geen enkele actie ondernomen is. Geen updates over de levertijd, geen actie om zelf de andere bestelde delen wel uit te leveren. Bij telefonische navraag werd steeds gezegd dat het met enkele dagen geleverd zou worden.
Levertijd niet nagekomen. Gratis verzending op 1 product telt niet voor de andere producten die je ook besteld.
KlantenserviceKlantenservice geeft steeds aan dat het binnen enkele dagen geleverd word. Maar blijkt niet te kloppen.
Hi --MP--,
Het spijt ons te vernemen dat het zo is mis gegaan met je order! Kun je ons je klant- of ordergegevens toesturen? We gaan dit graag voor je na.