Azerty

Bestellen is gemakkelijk, de site is snel en duidelijk, alhoewel ik via de PW had gezocht en dus direct op de goede pagina binnen hun site terecht kwam.

Product werd - toen het binnen was - snel geleverd en goed verpakt.

Het duurde even voor mijn product kwam, maar een belletje werd snel en accuraat afgehandeld: In één keer de goede persoon te pakken die direct wist waar het over ging en ook nog correcte informatie gaf. Drie dingen die bij andere bedrijven nog wel eens fout gaan.

De bestelde Xiaomi Mi Band zat klem in de oplader. Serviceticket aanmaken ging soepel en zonder gedoe. Product verzekerd opgestuurd en de volgende dag kreeg ik al een mailtje dat het ontvangen was en dat ik een vervangend product kreeg toegestuurd.

Daarna nog een mail gestuurd om de portokosten te declareren voor het terugsturen en deze werd ook snel afgehandeld, dus top.

Het zou nog een verbetering zijn wanneer Azerty uit zichzelf zou aanbieden de portokosten te vergoeden in plaats van te wachten of een klant die gaat declareren.

Scorekaart voor Azerty