PrintAbout.nl

Product was makkelijk te bestellen, ik zag op de review sectie van Tweakers dat deze winkel een goede beoordeling had.

Verzending ging dus zoals ik had verwacht.

Het viel mij reuze tegen dat ik de printer in de HP doos kreeg aangeboden, ik ben gewend een doos in een doos, op deze manier was die niet genoeg beschermt tegen beschadigingen. Ook kan iedereen zien wat ik heb gekocht terwijl ik privacy hoog in het vaandel heb.

Daarbij was er een flyer bijgevoegd of ik wel de goede printer heb besteld, op zich een goede zet alleen las ik ook dat er anders niet geruild kan worden, ik kon bellen en deed dit meteen, maar dan: 160 cent per minuut!! Dus op goed geluk de doos opengemaakt en aangesloten, werkt perfect, maar dat heeft natuurlijk niets te maken met deze winkel maar alles met HP.

Uiteindelijk heb ik er een dubbel gevoel aan over gehouden want deze winkel is goed beoordeeld hier alleen ik zelf vind de waarschuwing op de flyer best dwingend en niet prettig

Scorekaart voor PrintAbout.nl