Max ICT B.V.

Waardeloos bedrijf!!! bestel er niet!!!
Ik heb er pas een samsung telefoon gekocht en deze bleek bij aankomst niet bedoeld te zijn voor de nederlandse markt.
Er zat geen mogelijkheid op voor een nederlands woordenboek (autocorrectie)
Ik heb hiervoor contact opgezocht met maxict en die verwijzen mij dan door naar samsung (dus met andere woorden ; los het zelf maar op)
Ze hebben mij bij samsung keurig geholpen en meegekeken om het probleem op te lossen.
Het bleek dat bij dit toestel het niet mogelijk was om hier een autocorrectie met de nederlandse taal te gebruiken (waarschijnlijk poolse import)

De verzending was vreselijk belabberd,op hun site stond een levertijd van max 7 dagen. ik heb 4 WEKEN moeten wachten op het toestel!!. van hun zijde nagenoeg geen communicatie

Echte hulp bieden zij niet, en je wordt ook niet op de hoogte gehouden.
Ze antwoorden zeer slecht tot niet op je mails.

Beste vorsten,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat je niet naar tevredenheid bent geholpen. Onze excuses hiervoor. Dit had natuurlijk nooit mogen gebeuren.

Zojuist is er navraag gedaan omtrent de voortgang van je retour. Mijn collega heeft je zojuist de retourinstructies toegestuurd voor een kosteloze retour.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mocht je verdere vragen hebben, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops