ALTERNATE.nl

Samenvattend: Onbewust of bewust gestuurd/voorgelogen over specificaties van het product om de koop te doen bij Alternate. Levering veel te laat zonder daarover gecontacteerd te worden.

Voor uitgebreid zie hieronder.

Het pakket was op woensdag besteld om op zaterdag geleverd te worden. Nadat deze niet geleverd was heb ik zelf contact opgenomen, omdat Alternate zelf niets van zich had laten horen, waar mij eigenlijk niets inhoudelijks gemeld kon worden. Maandag was het pakket nog niet geleverd en weer niets vanuit Alternate zelf, en na weer contact opgenomen te hebben kon mij eigenlijk nog steeds niets verteld worden. Uiteindelijk kwam het pakket (in onnodig grote dozen) goed verpakt aan, maar wel aardig veel te laat.

De klantenservice stond mij netjes en vriendelijk te woord en verontschuldigde zich netjes voor het verloop van omstandigheden betreft de levering.

Echter had ik voor het bestellen (omdat ik twijfelde tussen een ander product) contact opgenomen over specificaties die niet vermeld waren, die mij via de technische dienst netjes verschaft werden. Achteraf gezien bleken de verschafte specificaties (50% afwijking) niet te kloppen en is dus bewust of onbewust mijn aankoop gestuurd om die bij Alternate te doen tegenover een product wat ze niet verkochten. (Weliswaar een waardebon van 3% van het aankoopbedrag aangeboden gekregen ter compensatie).

Scorekaart voor ALTERNATE.nl