AlgemeenZag bij Art & Craft zeer mooie aanbieding voor de Samsung QE55Q80R TV. Na veel negatieve reacties gelezen te hebben, de gok maar gewaagd. Negatief werd vooral beoordeeld: de levertijd (was 1 dag te laat huilie huilie), slechtste vervoerder ter wereld (niks van gemerkt), klantenservice (zag de TV elders goedkoper, TV uitgepakt A&C wilde het niet meer terugnemen, ja, duh logisch toch?) en nog een aantal voor mij onbelangrijke zaken. TV op zondag besteld, keurig bevestigingsmail ontvangen, maandag e-mail ontvangen met afleverdatum en -tijdstip (tijdvak van 2 uur hoe nauwkeurig wil je het hebben?) en vervolgens dinsdag ruim binnen de 48 uur in huis. Vooraf duidelijk afgestemd dat ik alleen een NL/ Benelux model TV wilde hebben i.v.m. Ziggo diensten. Perfecte communicatie vooraf en tijdens bestelling, levering op het uur nauwkeurig, hulpvaardige chauffeur en dus ook perfect en perfecte/ superscherpe prijs. Als je voor een dubbeltje op de 1e rang wilt zitten (dat wil ik namelijk ook), moet je niet zeuren als een levering een dag later is dan beloofd of iets dergelijks. Enne, i.t.t. sommige reviews wordt ik 100% niet betaald en doe ik dit uit eigen beweging. Ik zou zeggen, luister niet naar negatieve verhalen van sommige winkeliers, maar informeer jezelf goed en maak je eigen keuze. Ik ben in ieder geval super tevreden.
VerzendingVerzending door Dynalogic precies binnen de bevestigde 2 uur. Behulpzame chauffeur heeft mijn vrouw geholpen de TV naar binnen te brengen. Daar kunnen andere vervoerders een voorbeeld aan nemen.
KlantenserviceGoede en snelle communicatie vooraf en ook na de bestelling met een bevestiging waarin alles helder en duidelijk stond verwoord.