AlgemeenIk zocht een robuste (kleine) backup mogelijkheid voor die zaken die je feitelijk niet mag kwijtraken. Die zowel kou als warmte goed kon overleven, tegen schokken kon en als je deze een keertje liet vallen dat dit ook geen probleem. <Militaire codities zongezegd.
Die hebben we met deze ADATA serie gevonden, een hele goede aanrader onder USB3.1, bestel wel er een aparte kabel erbij , bv de Sharkoon USB-A 3.0 naar Micro-USB-B 3.0 kabel (Art-nr. RDUCEH, welke 1 meter lange kabel_ want de meegeleverde is maar 30 cm lang en zeer stug welke ik al elders had vgelezen op een nadere site.
Kortom, wil je een goede backup-disk, die echte Militaire condities kent, die tevens waterdicht is, vooral tegen een stootje kan, dan is dit een ware optie.
Alles zit erbij, stevig verpakt in een plastic houder.
Bewaar de doos, kopieer desnoods de achterkant, want dit is tevens het gatantiebewijs na de normale 2 jaar Nederlandse Garantie, want er wordt totaal 10 jaar garantie op deze HD afgegeven, het is maar ff een weet.
Ben al sinds het bestaan klant van Alternate, als er een keer problemen zijn gewoon netjes melden per mail, desnoods of nog liever ptelefonisch aanvullend.
Ben altijd goed geholpen geweest, er zijn nooit problemen geweest, nooit een teleursteling beleefd ondanks dat het soms mis ging werd hat snel hersteld.
Ze verdienen ronduit een PLUIM hiervoor, dat kunnen vele leveranciers hier nog wat van leren zoals het feitelijk hoort.
PS
Alternate richt zich op de meer ervaren gebruikers en niet op pure beginnelingen, want die kunnen beter naar de hardwarewinkel op de hoek gaan.
De epistels die ik hier gelezen hebben over hun ellende is meer hun eigen schuld dan die van Alternate, beginnelingen hebben bij Alternate dan ook niets te zoeken is mijn mening, maar dat is dan ook een mening van een techneut die al sinds 1977 in 'het vak' zit.
Hartstikke bedankt voor de pluim, SirRonaldwwnl!