ALTERNATE.nl

Een eerlijke review geven is wel zo netjes en daarvoor heb ik zeker 5 sterren over voor Alternate. Ze hebben erg veel aanbod in computer apparatuur, de beste prijzen en meestal zit er ook nog eens een mooie aanbieding aan vast. Ook heb ik ooit eens een RMA via hun gedaan en dat verliep ook zonder problemen. Klantenservice is netjes en beleefd en de website is gewoon top, super snel en duidelijk. Ik zelf kom hier al jaren (online) dus ik raad ze zeker aan.

De verzending heb ik toch een klein aandachtspuntje voor. Ik had een artikel die aangeboden werd met gratis verzending in mijn winkelmandje en een artikel die er niet voor in aanmerking kwam maar toch moest ik 5,95 betalen voor de verzending. Het totaal bedrag was rond de duizend euro dus dat was wel wat apart. Verder goed verpakt en snel verzonden.

Uitstekende klantenservice, ik had het gekochte artikel net in huis toen ik hem bij de concurrent goedkoper zag en samen zijn we tot een passende oplossing gekomen! Ook werd ik geholpen binnen 24 uur.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl