AlgemeenAl jaren klant bij Alternate. Ik koop er graag. Bestellen gaat prima en snel. Bij een defect onder garantie altijd netjes naar een oplossing gezocht. Als ik informatie zoek en contact opneem is er zorgvuldig gekeken naar mogelijke oplossingen. Mijn recent gekochte Synology NAS ook weer bij hun besteld. Ook de WD Red Schijven bestel ik voortaan bij Alternate, Alles via 1 leverancier.
VerzendingDe levering is goed geregeld, na bestellen direct de orderbevestiging. Gedurende de verzending steeds op de hoogte gehouden. De factuur komt netjes in een aparte email. Ik ben tevreden.
KlantenserviceDe klanten service recent nodig gehad i.v.m. een defecte WD Red schijf. Ik werd keurig te woord gestaan en de retour was snel geregeld.
Ik heb wel opbouwende feedback: Voor het retourneren dien je altijd de klantenservice te bellen. Prima, maar na 20 minuten aan de telefoon startende al wachtende nummer 8 ben je dat gauw zat. Dit is een verbeterpunt.
Waarom niet een retour optie op de website bij het gekochte artikel zoals ook andere websites doen.