AlgemeenIk heb een videokaart aangeschaft (Gigabyte gaming versie: OC). deze videokaart is in de basis hetzelfde als een vergelijkbare videokaart (OC 3X). ECHTER ontbreekt bij de 3X een USB-C port. omdat ik deze naar verwachting niet ga gebruiken, was de verzending van het verkeerde product niet zo erg voor mij. Verder stond dat bij ELKE kaart een COD-cdkey meegegeven wordt. ECHTER was hier ook de enige moeite voor nodig om aan te geven dat ik deze nog moest ontvangen, want voor dit model zou zogenaamd geen actie gelden. De levering is prima geweest en was netjes verpakt. om deze reden nog net aan 3 sterren. maar op basis van het product en de aftersales had het 2 sterren geweest.
VerzendingDe verzending zelf was gewoon goed, komt in de buurt van de kwaliteit van Megekko (uitstekend, 3 eerdere bestellingen, alles stevig en uitstekend verpakt, geen kans op schade). een aanvullend pluspunt hier is de constante updates vanuit POST NL op de mails, welke ik bij andere webshops niet krijg. Het in iedergeval een stuk beter dan mijn ervaring met AZERTY (Waardeloos, eveneens 3 bestellingen, ligt los in een doos, doos intern zelf beschadigd etc etc. gewoon slordig.) tot op heden.
KlantenserviceGebrek aan kennis over eigen aanbiedingen is erg spijtig en slecht. Ook het gebrek aan kennis over het verschil tussen de Gaming OC 3X en Gaming OC is schrijnend voor een webshop gespecialiseerd in computeronderdelen. De enige reden dat het geen één ster is doordat er netjes wordt aangegeven in welk tijdstip je een reactie op de mail krijgt en hier ook aan gehouden wordt.