ALTERNATE.nl

Ik bouw sinds 1999 mijn eigen Pc's en heb in 2009 voor het eerst een computer besteld bij alternate. Bij online winkelen zijn 3 dingen heel belangrijk, prijs, levertijd en een correcte afhandeling van de bestelling. Alternate heeft een grote selectie en goede voorraden. Daarnaast merk ik bij het bestellen van meerdere componenten dat alternate altijd een scherpe prijs heeft die hooguit een paar euro afwijkt van de allergoedkoopste optie. Daar staat tegenover dat producten in mijn ervaring altijd op de afgesproken datum geleverd worden, de levering altijd klopt en dat de producten dusdanig goed verpakt worden dat ik nog nooit een defect heb ontvangen.

De handige PC builder gebruik ik regelmatig om vrienden en collega's op weg te helpen met het bouwen van hun eerste pc. Op.deze manier heb ik al zeker 10 systemen in losse componenten zonder mankement, betaalprobleem of leveringsproblemen ontvangen.

Ik heb eenmalig een probleem gehad met een activeringscode voor een gratis software product bij bestelling van een moederbord. De klantenservice heeft dit probleem vriendelijk en deskundig opgelost.

Ik zal bij elke PC hardwareaanschaf altijd eerst Alternate overwegen.

Producten die ik bestel bij alternate worden altijd compleet, heel en op de afgesproken datum geleverd.

Slechts eenmaal de klantenservice van Alternate nodig gehad met betrekking tot een actiecode. Ik ben toen snel, correct en vriendelijk geholpen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl