ALTERNATE.nl

De prijzen op Alternate.nl vind ik persoonlijk altijd goed op misschien een enkel product na. De verzending is ook altijd bovendien snel. Daarmee komt dat de website gebruiksvriendelijk is voor iedereen. Al vind ik wel dat ze de naam Grafische kaarten onder Hardware naar Videokaarten zou mogen veranderen. Maar dit is natuurlijk geen ramp.

Wel moet de klantenservice nog echt gaan verbeteren. Zoals het voorkomen van onnodige fouten en duidelijk te communiceren.

Als voorbeeld, had laatst een moederbord bij hun besteld en daarna wegens mogelijke defect terug gestuurd met alle accessoires. In de mail van ontvangst en via de telefoon werd in eerst instantie gezegd dat er Geen accessoires bij zat, na navraag bleek het er dus wel degelijk bij te zitten. Dit zou fouten die echt heel makkelijk te voorkomen zijn. Helaas worden er wel vaker fouten gemaakt bij Alternate die makkelijk te voorkomen zijn. Moederbord bleek achteraf niet defect, mogelijk BIOS probleem

Kortom:

Website, prijzen en verzending een goed.
Klantenservice hooguit een voldoende, soms meer naar een slecht

De verzending is prima, het is zoals het moet zijn.

Kortom:

Website, prijzen en verzending een goed.
Klantenservice hooguit een voldoende, soms meer naar een slecht toe. (2 sterren)

Scorekaart voor ALTERNATE.nl