AlgemeenWaarschuwing voor andere kopers: Onbetrouwbaar! Ik had eerst andere beoordelingen moeten lezen alvorens te bestellen, want ik ben niet de enige die zich opgelicht voelt door Alternate. Keurig besteld en betaald volgens de regels; bestelling eenzijdig geannuleerd door Alternate en nu moet in ruim een maand wachten op terugstorting van het door mij betaalde aanzienlijke bedrag!
VerzendingIk heb keurig het aankoopbedrag betaald maar nooit geleverd het product gekregen!
KlantenserviceDe klantenservice klonk ongeinteresseerd en heeft mij daarnaast voorgelogen. Mij werd verteld, dat het geld niet van mijn rekening werd afgeschreven omdat de bestelling geweigerd werd. Alternate heeft echter wel mijn betaling geïnd, geen product verzonden en vandaag heb ik te horen gekregen, dat het geld pas eind januari 2020 (is nu 6 jan) wordt terugbetaald. Oplichterij !!!!
Hi MCB11,
Hier lijkt iets niet helemaal goed te zijn gegaan. Kun je ons voorzien van je klantgegevens via een DM? Dan lossen we dit graag voor je op!