Megekko

Via de pricewatch kwam ik wel eens vaker bij Megekko terecht voor de beste prijs inclusief verzending (voor een niet-merkspecifiek product). In dit geval had ik eerst op de site van Megekko gezocht, en daarna pas op pricewatch de prijzen vergeleken. Winkelen/zoeken verloopt lekker vlot met de (relatief) beperkte filters én de belangrijkste eigenschappen zijn snel gevonden.

Doorslaggevend waren de voorraadgegevens en de verwachte levertijd. In het algemeen was de ervaring zéér goed.

In de meeste gevallen is de informatievoorziening zeer ruim, maar tóch zijn de omschrijvingen soms te beperkt of nietszeggend. Dan zul je tóch eerst via pricewatch moeten filteren. (vandaar niet de maximale score).

De leverdatum werd netjes via track&trace weergegeven, die ook viel met de verwachte levertijd naar het ophaalpunt. Wat mij betreft heb je hier de meeste keuze in de wijze en tijdstip van aflevering. Juist omdat ze gebruikmaken van de diensten van PostNL en Dynalogic én alles goed verpakken, kies ik voor deze winkel.

Telefonisch gevraagd naar de levertijd van een ander product (niet op voorraad bij leverancier of Megeko). In bedekte bewoordingen het advies gekregen om elders de grafische kaart te bestellen (voor een veel lagere prijs met een iets langere levertijd) met een ongelukkig kuchje en de naam van de desbetreffende winkel....

Aangezien deze kaart-winkelcombi niet op pricewatch te vinden is, kan ik de klantenservice alleen maar als uitstekend beoordelen.

Scorekaart voor Megekko