AlgemeenEigenlijk precies zoals de review van Patrick J. Thoral.
Mooie lage prijs voor een speaker. Was op voorraad. Ineens moet ik 2 weken langer wachten (verwachte leverdatum is 12 dagen later dan zou moeten). Zal me niets verbazen als het product helemaal niet op voorraad was.
Ook is het product ineens meer dan twee keer zo duur geworden.
Website is overigens ook zeer traag, ouderwets en ligt er continu uit. Na ongeveer 20 keer refreshen lukt het me om in te loggen, maar elke pagina die ik daarna probeer te openen laadt niet. Kan de status van mijn order dus niet zien en kan de bestelling niet online annuleren.
Klantenservice reageert wel, maar heeft geen antwoord waar ik wat mee kan.
Update:
Ja hoor; ik ontvang zojuist een mail:
"We hebben vanuit onze leverancier te horen gekregen dat we je bestelde product helaas niet kunnen leveren."
Meteen geannuleerd en bij een Bol.com besteld. Dan maar wat meer betalen.
Doei!
Levering van een product dat op voorraad zou zijn duurt blijkbaar meerdere weken.
KlantenserviceGeeft geen antwoord waar je iets mee kan. "We hebben je vraag neergelegd bij onze leverancier". Lekker verantwoordelijkheid afschuiven dus...
Beste opznhaarlems,
Dank je wel voor je review.
Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat wij je niet naar wens hebben geholpen. Excuses voor het ongemak.
Mag ik je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernmummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het voor je na.
Nogmaals onze excuses!
Karen - Max ICT Webcare