AlgemeenRecent bij de Kamera Express in Rotterdam een nieuwe OLED TV gekocht. Van te voren had ik al wat prijs-research gedaan en Kamera Express kwam daarin terug als een van de winkels met de scherpste prijs en een goede service.
In het filiaal te Rotterdam zijn we uitstekend geholpen, wat erg fijn is dat ze vrijwel alle merken en soorten TVs als showmodel hebben staan hierdoor konden we gemakkelijk verschillende modellen vergelijken. Alles stond ruim opgesteld en de TV's zijn per merk gesorteerd. In vergelijk met een winkel als de Mediamarkt was het daardoor een stuk overzichtelijker.
Toen wij in de winkel waren, vrijdagavond zo rond 18:30 was het niet erg druk waardoor we snel geholpen werden door een medewerker. Na het een en ander uitgelegd te hebben gekregen zijn we vrij snel de prijs-onderhandelingen in gegaan. Bij duurdere TV's zoals OLEDs is dit tegenwoordig een must, zie ook het OLED prijs topic hier op het Tweakers forum. Na wat getouwtrek kwamen we vrij snel tot een deal, met als voorwaarde dat we de TV direct zouden meenemen.
Direct meenemen impliceert dat je met een auto komt en zonder erom te hoeven vragen kregen we daarom ook de parkeerkosten van 2 euro vergoed. Verder zijn we ook bij het inladen van onze nieuwe TV keurig geholpen. Kortom wij waren erg blij met de service en deze positieve review is dan ook meer dan verdiend!