Max ICT B.V.

Ik heb begin december een Corsair K70 besteld. Op de website stond er in de titel EN op de afbeeldingen een QWERTY toetsenbord. Nadat het product 4 dagen te laat aangekomen was kwam ik erachter dat het een QWERTZ toetsenbord is. Ik ging als consument ervan uit dat dit gewoon een QWERTY toetsenbord is zoals aangegeven op de desbetreffende website. Uiteindelijk een retour aangevraagd. Heb hier 2 weken op moeten wachten plus zo'n 6 emails. Pakket aangetekend retour gestuurd, is aangekomen (zo'n 5 dagen geleden). Verder nog geen geld terug, of uberhaupt een bericht, belletje gekregen over deze retourzending. Net weer een mail erachter aangestuurd, ook hier zal vast 3 dagen over heen gaan. Zeer slecht dit

De verzending kostte zo'n 7 dagen terwijl er op de website staat dat het zo'n 3 dagen zou duren. Hier kan ik als consument dan ook vanuit gaan.

Ook van de klantenservice geen gehoor. Voor de live chat word je doorverwezen naar een andere afdeling. Met bellen krijg ik geen gehoor. En met emails duurt het ellendig lang voordat ik uberhaupt antwoord krijg.

Beste C.schouten,

Dank je wel voor je review.

Wij vinden het erg vervelend dat je retourzending nog niet volledig verwerkt is. Intern contact gehad met mijn collega's en de retouraanmelding wordt zo snel mogelijk opgepakt.

Onze excuses voor de opgelopen vertraging.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops