Daans Magazijn

Voor goede prijs een kleine PC voor de kinderen besteld. Handig dat je bij alle computers zelf nog extra geheugen en/of harddisk kan toevoegen.

Snelle verzending en goed verpakt.

Of een winkel goed is merk je pas als er iets mis gaat.

Had een PC met 350GB harddisk besteld en kreeg hem met 128GB SSD. In principe zou deze SSD bij het bestellen meer gekost hebben, maar aangezien 128GB wel erg krap is toch maar gevraagd of het niet mogelijk was om iets grotere HD te krijgen.

Toen werd direct aangeboden om een nieuw geinstalleerde PC met 500 of 750GB HD of 256GB SSD te sturen. De SSD had m'n voorkeur, en aangezien ik het wat overdreven vond om een hele nieuwe PC te sturen werd alleen de SSD verstuurd.

De SSD is als brievenbus pakket verstuurd. Maar helaas is deze ergens bij PostNL, of iemand anders, terecht gekomen. Volgens post NL tracking was hij, na eerst vertraagd te zijn, geleverd op een zaterdag om 11h toen ik gewoon thuis was.

Dit weer gemeld bij Daans magazijn, en zij hebben toen gelijk een nieuwe SSD gestuurd die wel aankwam. Waarna ik de oude SSD teruggestuurd heb.

Kortom, helemaal top geregeld.

Scorekaart voor Daans Magazijn