Megekko

Ondertussen al aardig wat besteld bij ze en tot op heden nog geen problemen ondervonden. Als er op de website staat dat iets op voorraad is dan wordt het netjes de volgende werkdag geleverd. Bij mijn laatste bestelling had ik echter een moederbord wat niet direct op voorraad was. Toen bleek dat het moederbord voorlopig niet op voorraad zou komen heb ik deze kunnen "omruilen" voor een ander moederbord. Ze hebben toen het moederbord gecrediteerd en ik heb een nieuwe bestelling geplaatst met een ander moederbord. Binnen 1 werkdag had ik het geld van het moederbord al terug op mijn rekening. Ik heb zelfs de verzendkosten van het andere moederbord vergoed gekregen.

Verpakking was prima in orde. Voldoende plastic om evt. transportschade tegen te gaan.

In de eerste instantie was ik niet zo blij dat je ze niet kunt bellen. Maar de communicatie per mail was snel genoeg dus uiteindelijk was dat geen probleem.

Scorekaart voor Megekko