Algemeentot het betalen gaat het goed. headset was op voorraad, en ik kon hem morgen laten bezorgen op het moment van keuzen. Ik heb de dag erna zitten wachten, geen headset. Ik heb geen mail whatsoever gekregen dat het product niet zou komen dus ik was al redelijk teleurgesteld. De volgende dag, nog steeds niets vernomen, ben ik op de website gaan kijken. Daar stond dat het product helaas vertraagd was, en "we sturen je een bericht als het verzonden wordt". We zijn nu een week verder, nog geen bericht, en de levertijd van 1 tot 3 werkdagen is al verstreken.
Ik snap dat het druk is enzo, maar laat in hemelsnaam iets van je horen.
Ik hem meerdere keren een chat gestart en ik zou doorverwezen worden naar een medewerker. Nou we zijn nu een solide week verder, nog geen reactie uit dit bedrijf te trekken.
08-010-2020: We zijn weer een week verder. - Na een week contact opgezocht, maar de klantenservice zegt niets voor me te kunnen betekenen. Het is wachten totdat het item online weer voorradig is. Ik kan hem ook niet ophalen bij een winkel, dan moet ik de order eerst cancelen.. Maarja, de aanbieding is na 2 weken niet meer geldig.
Beste,
Jammer om te horen dat je deze ervaring bij ons hebt gehad met de bezorging van jouw bestelling. Toch bedank ik je voor de feedback.
Aangezien het enige tijd geleden is hoop ik dat het product inmiddels is geleverd. Zo niet dan wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/
Groetjes,
MediaMarkt.