Max ICT B.V.

Volgens de site was de bestelde (Dell) batterij op voorraad bij de leverancier maar de levering liep vertraging op. Na contactname met Max ICT werd ik binnen het halfuur zowel per email als telefonisch op de hoogte gebracht. Bestelling werd zelfde dag nog verstuurd. Topservice!

Het product (originele Dell laptop batterij) werd keurig verpakt geleverd. De prijs lag ook nog eens een stuk lager dan elders.
Door de drukte van de feestdagen liep de levering (per koerier) vertraging op maar is begrijpelijk.
Zeer tevreden over het ganse proces van bestelling tot levering!

Fijn dat men de moeite doet om de klant snel op de hoogte te brengen via email en dit geval ook nog eens telefonisch!

Beste ST-BE,

Bedankt voor je goede review.

Wij vinden het fijn om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen. Veel plezier met de aankoop van de Dell batterij!

Mochten we in de toekomst weer iets voor je kunnen betekenen, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops