Algemeen-Komen beloftes niet na met betrekking tot verzenden.
-Prijs van de website komt niet overeen met die van tweakers of iphoned.nl, bij mijn totale bestelling was het verschil ruim €120 extra!
Belsimpel beloofd voor 23.30 besteld de volgende dag in huis. Dit is dus niet het geval, gisteren 23.15 een bestelling geplaatst, bevestigingsmail ontvangen dat alles in orde is. Vervolgens krijg ik om 00.18 een mail dat de bestelling vertraagd is en niet op tijd geleverd kan worden.
Ik vind dit erg jammer, ik begrijp dat ik laat op de avond een bestelling plaats maar zolang Belsimpel adverteert met ''voor 23.30 besteld volgende dag in huis'' vind ik het erg slordig als dit niet zo is. Ik plaats een bestelling met een behoorlijke uitgaven van €2556 en verwacht daar de service voor die Belsimpel aanbied anders het ik het beter bij een andere aanbieder kunnen bestellen.
Klantenservice gebeld, wilt of kan niks voor mij betekenen. Aangeboden om dan de bestelling zelf maar op te komen halen in de winkel maar ook dit was niet mogelijk.
Ook in het prijsverschil van tweakers en Belsimpel kon niets worden gedaan, hun hadden zojuist de prijs verhoogd en dit was nu eenmaal de nieuwe prijs. Best jammer bij zo'n behoorlijke uitgaven.
De klachtenservice werkt een stuk functioneler dan de klantenservice. Hun zijn erop gericht de ontevreden klanten toch een goed gevoel te geven en willen hun service beteren door te leren van de fouten. Alles wat is voorgevallen is met wederzijds respect uitgesproken naar elkaar. Uiteindelijk is het prijsverschil ook nog gedeeld en is er €60 terug betaald. De werkwijze van de klachtenafdeling krijgt een pluim.