ALTERNATE.nl

We hadden een tv uitgezocht met BlackFriday, prima prijs en volgens de website op voorraad, bestelling geplaatst maar daarna geen bevestiging oid gekregen. Gebeld en kreeg te horen dat deze net uitverkocht was en dat het nu wachten was op de volgende levering 2 weken later. Dit is uiteindelijk 4 weken geworden.

Levering was bezorgd met postnl extra@home. Vanuit Alternate geen verzendbevestiging gehad oid, kreeg een postnl email waardoor ik wist dat de TV uiteindelijk verstuurd was.

Klantenservice is erg simpel en niet meedenkend. De opties waren of wachten of geld terug. Inzicht kon ze niet geven en erg enthousiast in der werk was ze ook niet.

Hi c0rneel,

Je hebt inderdaad net mis gegrepen en helaas wisten we op dat moment nog niet wanneer de nieuwe levering binnen zou komen. Door de Black Friday gekte en decemberdrukte ben je hier niet over geïnformeerd, onze excuses voor het ongemak!
Toen je contact met ons opnam over de levertermijn, hebben we je de verwachte leverdatum vanuit de leverancier doorgegeven. Omdat we het vervelend vinden dat we dit niet na konden komen, willen we je een kleine tegemoetkoming aanbieden. We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl