Megekko

Prijs of geen prijs, lekker belangrijk. Feit is dat Megekko vaak de scherpste prijzen hanteert en altijd leuke acties heeft <punt> Website is overzichtelijk en specs staan goed beschreven. Voor de rest misbruik ik Tweakers altijd om zaken uit te zoeken zoals de meeste hier. Kortom Megekko mag blijven in 2020 ;-)

Perfect!, verpakte doos staat bol van het verpakking martiaal dus altijd goed zeer verpakt.
En de grappige teksten die op de doos staan kan ik persoonlijk erg waarderen.

Hier toch een kritische noot: Afhandeling van problemen verlopen goed, maar kan sneller naar mijn idee! Tevens mis ik persoonlijk toch een telefoonnummer om direct te kunnen schakelen. Laten we eerlijk zijn, zolang het goed gaat hoor je niemand. Feit is wel dat andere waar je wellicht iets meer moet betalen dit wel hebben voor directe ondersteuning.
Dit moet je dus goed van te voren realiseren, vooral als je voor de eerste keer je zelf in het diepe stort om een moederbord zelf in te gaan bouwen!!
Een ouwe man als ik heb hier totaal geen moeite mee, en raakt van een paar piepjes meer of minder niet (meer) in paniek of ga daarvan zweten tijdens een eerste start-up ;-) Is vooral spannend als het niet in 1x goed gaat. Maar helaas verloopt dit altijd vlekkeloos bij mijzelf en ben meer een troubleshooter van andere. (ook leuk trouwens)

Scorekaart voor Megekko