MediaMarkt

Wanneer je snel een specifiek product nodig hebt, is het altijd makkelijk om even snel langs de mediamarkt te gaan. Wil je echter nog garantie, service en goed personeel, dan kan je beter ergens anders heen gaan. Personeel weet niet waar je het over hebt, kennen de producten niet, kunnen geen advies geven over producten, weten niets over levertijden, beveiligers die ongemakkelijk om je heen staan te draaien, niet echt prettig om te winkelen.
Ook garantie is om te huilen. Als je een product hebt welke nog binnen de garantie valt, proberen ze alles om maar niet te hoeven helpen.

Na contact gehad te hebben met de klantenservice over een geplaatste bestelling, werd ik vrij grof te woord gestaan. De medewerker wilde niet helpen met de vraag en zei dat ik geduld moest hebben.

Beste,

Bedankt voor jouw feedback. De ervaring die jij bij ons hebt gehad is niet de ervaring die wij willen bieden.
Graag zouden we deze reviewscore bespreken en vragen je daarom contact met ons op te nemen. Dit kan via: https://klantenservice.mediamarkt.nl/

Met jouw hulp kunnen wij onze service verbeteren voor in de toekomst.

Groetjes,

MediaMarkt