Algemeen30-12-2019:
De overwegend negatieve reviews hier eerst gelezen.
Voor het bestellen eerst met de klantenservice gebeld. Ook deze weten weinig over voorraadbeheer. Website loopt iets achter op de realiteit blijkbaar.
Wil een Acer Predator Z35P, ca. 10% goedkoper dan de rest van de aanbieders. Dat geloof je niet zomaar. Gevraagd of dit klopt en deze er werkelijk dan nog is. Het antwoord was dat online voorraad altijd betekend dat er nog minimaal 10 stuks zijn. Dat dat dan vermoedelijk wel goed zal komen.
Klantenservice kan blijkbaar wel voorraadbeheer kijken als er een bestelling met ordernummer is, maar nu nog niet.
De mevrouw bij de klantenservice was wel netjes, beleefd en hulpvaardig.
We gaan het meemaken … . Levering zal waarschijnlijk 2 of 3 januari gaan worden.
31-12-2019:
Ze zijn al aan de deur geweest blijkbaar, erg snelle levertijd. Helaas hadden wij al wat in de planning, dus waren niet thuis. De bezorgdienst voor Mediamarkt, Dynalogic, is wel zo netjes om een monitor van meer dan €700,- niet bij de buren af te geven. Dus nieuwe afspraak gemaakt via de website, dat gaat boven verwachting heel makkelijk en snel. Top!
02-01-2020:
Nieuwe levering rond 14:15. Netjes op de bank aan het wachten. Om 14:45 nog niks. Ik mijn mail checken, click op de status van de bezorging staat daar 'afgeleverd om 14:19' met een handtekening welke niet de mijne is.
Ergens is mijn monitor, maar niet bij mij!
Klantenservice Dynalogic gebeld, €0,45 per minuut ook nog eens. Zouden contact opnemen met de chauffeur en mij terug bellen.
Korte tijd later wordt ik terug gebeld, chauffeur gaat terug om alles recht te zetten. Prima. Kan een uurtje duren.
Anderhalf uur later, niks gehoord. Ik weer naar de klantenservice Dynalogic gebeld. Laten me nu voor €0,45 per minuut even een kleine 10 minuten in de wacht staan ook nog, terwijl zij met de chauffeur bellen…. . Chauffeur was terug geweest en had bevestigd dat het pakketje afgeleverd was op het adres. … Maar nog steeds niet bij mij. Adresgegevens kloppen wel.
Nu brak bij mij de paniek uit.
Het zal toch niet dat ik in dit bureaucratische geneuzel €700,- ga kwijtraken.
Dan maar gevraagd waar de chauffeur het afgeleverd zou kunnen hebben, hij was door een aantal straten in de wijk gekomen. Ik zelf in de auto en bij verschillende adressen aanbellen of daar mijn pakketje was afgeleverd. Niks te merken.
Wordt weer gebeld door Dynalogic, de straten welke opgegeven waren voorheen blijken toch fout te zijn geweest, ze weten nu preciezer waar mijn monitor is afgeleverd. In een bejaardentehuis notabene.
Ik terug naar huis, lopend naar het tehuis gegaan. Ja hoor daar staat mijn monitor in een halletje, doos half open gemaakt door een 89 jaar oude man welke dacht dat het een cadeautje was van de woningstichting vanwege een kapotte brievenbus waarover hij had geklaagd. (Dat is niet door de bezorger vermeld, zo denken oude mensen als het verstand wat minder wordt, dat merk ik ook bij mijn eigen vader)
De man gaf wel bij mij aan dat hij 3 tot 4 keer zijn naam genoemd had, welke totaal niet op mijn achternaam lijkt. Aangegeven had dat hij niks besteld had. Hij kreeg min of meer het gevoel van de bezorger dat hij maar gewoon moest tekenen.
Uiteindelijk met plakbandjes de boel maar weer aan elkaar getaped en meegenomen naar huis.
Al met al de wijk door gesjeesd met de auto, een kleine €5,- aan belkosten gemaakt om de mensen van Dynalogic te helpen er achter te komen waar het pakket gebleven was en vervolgens deze uit wanhoop deze zelf maar naar huis gesjouwd.
De vreselijkste bezorgervaring die ik heb meegemaakt tot nu toe.
Positief. De medewerkers van de klantenservice Dynalogic zijn erg pro-actief. Bereid om actie te ondernemen, hebben alles geprobeerd wat ze konden vanuit hun callcenter locatie. Niks negatiefs over deze dame(s), alleen warme gevoelens.
Op de doos na, was het product trouwens verder onbeschadigd gebleven.
Kom op zeg.
Een ACER Predator Gaming Monitor in een bejaardenflat afleveren!
De klantenservice van Dynalogic kan er ook niks aan doen dat transporteurs de boel verknallen. Deze hebben mij bijzonder goed geholpen alles na te speuren en alles gedaan wat zijn konden vanuit hun locatie.
Ik zou graa nog wel een vergoeding willen zijn voor de gemaakte belkosten welke ik gemaakt heb om de ellende van de levereing weer te moeten recht zetten.
Beste Ben,
Bedankt voor jouw uitgebreide feeback. Dit helpt ons om onze service in de toekomst te verbeteren.
Wat fijn om te horen dat de monitor zonder schade in jouw handen terecht is gekomen en dat de medewerkers van Dynalogic je goed te woord hebben gestaan.
Ik kan me goed voorstellen dat je, je levering liever thuis had ontvangen. Hiervoor onze oprechte excuses. Wij vertrouwen erop dat je, je volgende bestelling zelf in ontvangst kunt nemen.
Groetjes,
MediaMarkt