AlgemeenDe site deed het goed zoals je tegenwoordig van een webschop mag verwachten (geen rara dingen als onbestaande pagina`s of foute voorraad indicatie`s etc).
Dus het zoeken en samenstellen ging snel genoeg (had er meer tijd voor geteld als dat ik uiteindelijk nodig had).
De winkelmand aanpassen en of leegmaken ging ook snel genoeg en bleef overzichtelijk, persoonlijk vond ik de losse levertijden bij elk product ook in het winkelmand gedeelte van de webstore heel goed dan bleef het makkelijk om te zien wat je eventueel bij spoed moest veranderen of weglaten voor een 2de bestelling.
Vond het wel een beetje raar (maar wel begrijpelijk) dat er als je geen actie product waar gratis verzenden bij zit pakt, je altijd verzendkosten moet betalen dit is tegenwoordig als je het vergelijkt met veel anderen een uitzondering maar niks wat door de goede prijs die ze hanteren voor de producten de overstap naar een ander zou rechtvaardigen.
De producten kwamen goed verpakt aan in een stevige doos en met genoeg beschermende luchtzakjes om schade te voorkomen, en de post maakte gelukkig waar wat door Megekko beloofd was.
Heb er nu verschillende keren besteld en op 1 keer een pc case die alleen zijn eigen doos als verpakking had met een extra laag Megekko tape zat alles netjes in stevige witte dozen die er wel uitzagen of ze tegen een stootje kunnen.