DataIO

Samsung Flash Drive FIT Plus 128 GB USB sticks besteld. 2 van de 3 USB sticks bleken al na een paar maanden defect, wat ansich behoorlijk opmerkelijk is.

Omdat deze USB sticks als ESXi boot drive worden gebruikt (en dus kritisch zijn, zonder zitten is géén optie) meteen andere USB sticks van een ander type besteld, eveneens -netjes zoals het hoort imho- bij DataIO.

Hierna telefonisch contact opgenomen om de originele USB sticks aan te melden voor RMA met de vraag om creditering (want ik had dus al vervangende sticks). In eerste instantie was dit totaal geen probleem en werd ik vriendelijk telefonisch te woord gestaan maar na digitaal aanmelden bleek dit plotseling wel degelijk een probleem. Ik kreeg na het terugsturen van de defecte exemplaren, ondanks mijn vraag om creditering, nieuwe USB sticks toegestuurd. Na een mail wisseling blijkt dat ze deze gloednieuwe sticks (in verpakking!) niet meer willen terugnemen, zelfs niet na de vervangende aanschaf bij hun. Waardeloos, de nieuwe USB sticks zijn gewoon verkoop geschikt maar ze weigeren deze terug te nemen.

Verzending van vervangende USB sticks had nooit plaats mogen vinden. Tevens zelf extra kosten gehad t.a.v. RMA procedure die nooit zijn vergoed door DataIO.

Zie eerdere toelichting. Erg teleurgesteld in DataIO en zal ook geen zaken meer met hen doen zolang dit is niet opgelost.

Scorekaart voor DataIO