Max ICT B.V.

Product besteld bij deze webshop op 1 december. Het bestellen ging zeer gemakkelijk en overzichtelijk. 3 december was het pakketje bezorg, echter in het pakketje zat niet het artikel dat ik besteld had. Direct een email verstuurd waarin ik dit aangaf (met vermelding welk product ik wel had ontvangen).

4 december eind van de dag gebeld aangezien ik nog niets had vernomen. Het was druk (sinterklaas), maar zou zo snel mogelijk geregeld worden.
Afgesproken dat ik het ontvangen product kon terug sturen en dan vervolgens het juiste product zou worden opgestuurd.
10 december weer gebeld, nog steeds niets gehoord. Klantenservice niet te bereiken, Sales nam op en heeft een notitie geplaatst.
11 december eind van de dag, nog steeds niets gehoord. Eindelijk komt er schot in de zaak, ik ontvang direct een DPD-label.

18 december is de eerste keer dat ik bij de status op de website heb gezien dat het pakketje was ontvangen en de vervanging in behandeling was.
24 december nog steeds niets vernomen van de webshop. Weer contact opgenomen (telefonisch 13:15). Na 10 minuten neemt weer iemand van Sales op. Er wordt weer een notitie toegevoegd aan de status.

10 minuten later ontvang ik een email (blijkbaar moet er dus continu gebeld worden om enigszins vooruitgang te hebben)
Inhoud van de mail:
- Het product dat ik besteld heb is niet leverbaar bij de webshop.
- Het ontvangen product kan weer worden opgestuurd als ik dat goed vindt.

Sinds mijn eerste melding tot nu (4-5 keer gebeld) heeft niemand mij kunnen vertellen dat het voorstel (opsturen van het juiste product) al die tijd geen optie was? Als ik dit had geweten had ik het product ondertussen wel ergens anders besteld natuurlijk.
Daarnaast is het andere product (hetgeen dat ik daadwerkelijk besteld had) nog altijd gewoon te koop op de website? Waarom wordt mij verteld dat dit product niet te leveren is vanuit MaxIct?
Deze vragen heb ik ze gesteld per email, GEEN reactie meer ontvangen.

Ik ben al die tijd aan het lijntje gehouden (hoewel ik de enigste was die probeerde deze lijn open te houden, aangezien er vanuit MaxICT niet een keer contact met mij gezocht is).

Beste Rips10,

Dank je wel voor je review.

Wij vinden het erg vervelend dat je een ander product hebt ontvangen dan besteld.

Mag ik je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernmummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het voor je na.

Nogmaals onze excuses!

Karen - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops