Belsimpel

Bijzonder slecht geholpen met defecte iPhone besteld via de webwinkel. De bluetooth blijkt in het geheel niet te werken, dus moest ik terugsturen zodat ze konden repareren. Ik gaf aan geen reparatie te willen maar gewoon een goed werkend toestel per direct. Dat konden ze niet toezeggen - ze konden in het geheel niets toezeggen, alleen - we gaan kijken en dan nemen we contact op. Toestel geretourneed per belsimpel instructies; hebben ze deze per abuis toch naar reparatie gestuurd (telefoon van 2 weken oud waarvan de bluetooth het nooit gedaan heeft). Maar ze konden niet direct met reparatie bedrijfje bellen om te checken of de telefoon in orde was en een nieuw toestel voor me regelen. Nu bericht gekregen van reparatiebedrijf dat toestel nog niet ontvangen is. Je voelt je echt totaal niet geholpen en er worden geen oplossingen geboden. Ik vermoed dat ik over een week nog geen telefoon heb. Heb al gevraagd om de koop te annuleren zodat ik elders een nieuwe kan kopen, maar dat kan niet zolang toestel bij reparatiebedrijf ligt. Onslagvaardige klantenservice; geen mandaat om dingen te regelen en gedaan te krijgen en ondertussen de klant lekker in het ongewisse laten zitten. Zolang er niets aan de hand is, werkt dit soort bedrijfjes prima, maar als er een probleem is of after sales support nodig is, houd maar op.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops