Megekko

Eindelijk was de Ryzen 3950X op voorraad en 2 dagen later al geleverd :o! De grote voorraad bij Megekko en de goede communicatie (en snel) heb ik altijd vrij snel de voorkeur om via Megekko te bestellen. Zeer tevreden met het product en de overclocking gaat redelijk met de CCD's apart.

Mits op voorraad logische wijze altijd super snel geleverd. Vrijwel altijd de volgende dag. De 3950X zou 3 werkdagen duren maar de volgende dag kon deze ook de dag erop geleverd worden. Gevraagd via mail of dit ook voor vrijdag kon worden verzonden. En dit was geen enkel probleem 1 dag vroeger het product binnen gekregen :D.

De klantenservice heeft tot nu toe bij mij nog nooit gefaald ook niet bij retourenringen van producten die het toch niet waren. Daarnaast zoals boven al beschreven. Mail wijziging t.b.v eerder beschikbaar zijn product kon zonder problemen, daardoor het product 1 dag eerder in ontvangst mogen nemen.

Scorekaart voor Megekko