Azerty

Azerty heeft een ruime keuze en scherpe prijzen. Ik zocht twee monitoren en wilde ze graag bij 1 leverancier bestellen. Zo kwam ik bij Azerty uit.

Op de website stond bij de bestelde producten een levertijd van 2/3 dagen. 'Op voorraad bij leverancier' heet dat. Maar vervolgens kreeg ik ruim een week later te horen dat een deel van de bestelling binnen was maar de rest niet. Ik moest toen zelf contact opnemen om te vragen om het deel dat al binnen was, vast te versturen. Het resterende deel duurde nog 1,5 week langer.

De service was dan wel weer goed: toen ik vroeg om het eerste deel te versturen werd de order direct gesplitst en was dat geregeld.

Bedankt voor je review!

Vervelend om te horen dat er niet voldaan is aan de verwachte levertijd.
Helaas is het zo dat ook wij hierin afhankelijk zijn van onze leverancier.
Waar nodig proberen wij dan ook onze verantwoordelijkheid te nemen en kunnen inderdaad in dat geval de order splitsen, kijken naar een alternatief of bijvoorbeeld kijken naar mogelijke andere leveranciers.

Bedankt voor de feedback, op deze manier kunnen wij onze service en webshop waar nodig verbeteren voor onze klanten!

Scorekaart voor Azerty