ALTERNATE.nl

Bestelling geplaats, zeggen dat ze het hebben opgestuurd maar bij post.nl stond zending nog niet ontvangen. Ik heb ze hierover een email gestuurd krijg je 1 dag later een reactie dat ze het aan het magazijn moeten vragen of ze het ook daadwerkelijk hebben meegegeven aan post.nl. 2 dagen later nog steeds geen reactie, ik weer een mail gestuurd maar nog steeds hadden ze geen antwoord van het magazijn. Heb dus de bestelling geannuleerd want vind het beetje raar verhaal dat je 3 dagen moet wachten voor een antwoord van je eigen magazijn.

Klanten service is uitermate traag. Zeker met emailen duurt het in mijn mening veel te lang voordat je een antwoord krijgt.

Hi Brocius,

Wat vervelend dat je al zo lang op je bestelling wacht! Omdat de bestelling wel een Track & Trace heeft gekregen, lijkt het er op dat deze gewoon bij ons de deur uit is gegaan.
Omdat de vervoerder het tegenovergestelde beweert, moeten wij inderdaad nagaan waar dit mis gaat. Wellicht begrijp je dat dit door de decemberdrukte wat meer tijd in beslag neemt, maar ik kan me voorstellen dat je geduld intussen op raakt. Onze klantenservice zal daarom zo snel mogelijk contact met je opnemen om een oplossing aan te bieden.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl