AlgemeenFijne webshop met goede communicatie over de status/tracking en meer afleveropties dan ik gewend ben van winkels.
Ze hebben in het bestelproces een optie voor wanneer alles nog niet op voorraad is, de spullen die er wel zijn apart te houden totdat alles in een keer verstuurd kan worden. Hiervoor gekozen en werd een aantal keer per mail op de hoogte gebracht wat de verwachtte leverdatum uiteindelijk zou zijn, of ze de spullen al binnen hadden en welke spullen ze binnen hadden gekregen. Uiteindelijk was het iets later geleverd dan tijdens het bestellen aangegeven maar dat was voor mij geen probleem.
Ook werkt er een heel leuk en creatief team op hun marketing afdeling, ze maken de enige reclame waar ik toch wel een beetje naar uit kijk iedere keer.
Zoals in de toelichting beschreven de optie gehad om alles in een keer te laten verzenden en ze spullen apart zouden houden totdat dit mogelijk was. Dit is (voor mij) een enorm pluspunt wat meerdere (web)winkels ook zouden moeten gaan doen.