Max ICT B.V.

prijs van https://tweakers.net/pric...-plus-zilver-(zwart).html was s'ochtend 328.45, direct besteld. Vervolgens kreeg ik om 10:00 een telefoontje dat voor die prijs het product niet leverbaar was. Prijs op de website was inmiddels veel hoger. Ik ging niet akkoord. Vervolgens krijg ik om 16:00 bevestiging, maar na inloggen zie ik dat de bestelling is geannuleerd. Om 10 uur s'avonds zie ik dat de prijs opnieuw 328,45 is.

Kreeg een verhaal over leverancier kan niet meer leveren. Terwijl ze het product voor hogere prijs gewoon nog verkopen. Het klopt niet, voorraad indicatie van het horloge is precies hetzelfde als ervoor. Bovendien was de koop gesloten en kunnen ze het product nog inkopen. Die opmerking gaf gestamel en stilte. Ze hebben nadat ik niet akkoord ging met hogere prijs gewoon mijn bestelling geannuleerd zonder mij hierover te informeren. Niet netjes.

Beste reherring,

Bedankt voor je review.

Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Onze excuses voor het ongemak.

Wij werken met verschillende leveranciers waardoor prijzen, levertijden en voorraad per leverancier en per product kunnen afwijken.

Excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops