AlgemeenPrijzen van de shop zijn goed, veel producten op voorraad en snelle levering. Aandachtspuntjes zijn: enkele keer klopt levertermijn niet. Zeker richting de deadline van 22.30 uur wilt het nog wel eens gebeuren dat een pakket niet tijdig verzonden wordt. Ook zijn actiecodes vaak al "uitverkocht". Let op zakelijke levering mag niet retour. Dit is klantonvriendelijk vind ik.
VerzendingVia PostNL uitstekend verzorgd en bijna altijd op tijd. Megekko haalt soms de deadline van 22.30 uur niet en dan komen pakketten een dag later dan gepland.
KlantenserviceTelefonisch is Megekko niet bereikbaar. Een bijzondere eigenschap die ik persoonlijk niet praktisch vindt. Wél zijn ze redelijk snel met reageren. Ook buiten openingstijden lijken ze te reageren, maar zo vaak heb ik niet contact gezocht met ze. I.v.m. de onmogelijkheid om telefonisch bereikbaar te zijn kan ik Megekko niet meer dan een voldoende geven voor de klantenservice. De algemene beoordeling van 4 sterren wordt hier niet door beïnvloed.