Megekko

4 maanden geleden had ik de Gigabyte GeForce RTX 2060 Super Windforce OC 8G Videokaart gekocht.
Na deze 4 maanden begonnen de ventilatoren een naar geluid te maken wat ze op bepaalde momenten deden. Ik heb een retour verzoek gedaan en vervolgens het product opgestuurd. Na een dag of 3 kreeg ik bericht van Megekko waarin ze mij vertelde dat ze de klacht niet konden constateren en gaven mij de optie om hem op te sturen naar de fabrikant of om hem terug naar mij te sturen, ik vond dit jammer en heb een berichtje terug gestuurd waarin ik uitlegde dat het probleem er wel degelijk was en dat het lastig te her creëren is.
Al vlot kreeg ik de volgende ochtend reactie waarin ze zeiden dat de klacht "in het filmpje wat ik had gemaakt", duidelijk aanwezig was en dat ze de videokaart vervangen voor een nieuw exemplaar.

Hierna had ik nog een aantal vragen over het eventueel inruilen voor een videokaart van een ander merk en het vernieuwen van de garantie, deze vragen werden de zelfde dag nog beantwoord. Het product inruilen voor een ander merk mocht jammer genoeg niet van wegen de 1 maand inruil limiet en de garantie werd bij het nieuwe product gewoon vernieuwd.
Mijn vertrouwen over de kwaliteit van Gigabyte haar producten is wel verminderd, maar dat van Megekko zeker niet.

Zelf ben ik verrast en tevreden over hoe Megekko met mijn lastige situatie is omgegaan en heb mijn complimenten over die mij heeft geholpen.

Top !

Word vlot en netjes verzonden, nooit een klacht gehad over de levering en de status van het product daarbij.

Er werd vlot en goed gereageerd, je kunt zien dat ze echt de tijd hebben genomen om je vraag of antwoord goed door te lezen en hier een duidelijke reactie op terug geven. Voor mijn bijzondere situatie hadden ze ook een uitzondering kwa oplossing.

Scorekaart voor Megekko