AlgemeenAl een geruime tijd de tv markt in het oog aan het houden. Mijn panasonic plasma uit 2012 begon toch wat feature envy te krijgen tegenover de laatste nieuwe TV's. Dus toen LG met hun C9 reeks ook nog gsync certified werd had het zowat mijn laatste checkbox afgevinkt. Toen in de pricewatch op zoek naar de meest interessante aanbieding en zo ben ik bij plasmavisie terecht gekomen.
VerzendingNetjes volgens de planning geleverd. Ik heb nooit een "officieele" track&trace code gehad. Maar netjes 10-15 min voor levering gebeld, en het timeframe werd vroeger al doorgegeven via mail, en dat werd allemaal netjes gerespecteerd.
KlantenserviceIk heb redelijk wat heen en weer gemailed ivm een zakelijke aankoop en intracommunautaire levering. Dit rond black friday, wat vermoedelijk niet de meest rustige periode van het jaar was, maar desondanks kreeg ik consistent goede informatie binnen een aanvaardbaar timeframe. De gehele doorloop tijd van de bestelling was misschien een beetje minder vlot dan bij andere winkels, maar alles is wel zeer correct verlopen en voor een prijs die aan pak aantrekkelijker is dan op andere locaties.