AlgemeenHet bestelproces is echt super makkelijk en snel. Je ziet meteen wat op voorraad is en ieder product heeft een duidelijke uitleg. Ter bevestiging ontving ik direct een mail van Megekko met daarin een overzicht van de bestelling. De betaling was eveneens vlot via de Rabobank in mijn geval.
VerzendingMijn bestelling bestond uit behoorlijk wat netwerkapparatuur van Unifi, namelijk voor 2 complete woonhuizen. Alles was goed verpakt in stevige dozen, dus geen beschadigde producten of verpakkingen.
En tja, nu ben ik besmet met het Unifi-virus. Ik heb het netwerk nog maar amper draaien en heb alweer een nieuwe bestelling ontvangen. Deze keer de Unifi Cloudkey Gen 2 Plus. Heb de Plus gekozen omdat ik bewakingscamera's toe ga voegen (ook Unifi) waarin de Cloudkey opslagmogelijkheid en control biedt.
Volgens de mail van Megekko (die ik werkelijk een paar minuten na bestelling al ontving) was de bestelling aangemeld bij PostNL.
Aangezien PostNL geen duidelijke info verstrekte over het moment van levering, heb ik Megekko Klantenservice geraadpleegd. Deze hebben me keurig netjes en snel hierover geïnformeerd. Door de gekte van Black Friday bleek dat PostNL de pakketten niet meer op tijd uit kon leveren op de afgesproken dag.
De dag daarna alles in goede orde ontvangen. De postbezorger maakte nog een grap over de tekst op de doos, hij vond het de mooiste tekst die hij ooit op een pakket had zien staan :-)