MediaMarkt

Vriezer besteld, wordt niet geleverd, was op vooraad, besteld ruim week geleden, klantenservice slecht bereikbaar, order kan niet geannuleerd worden, weiger maar aan de deur. wanneer mijn geld terug ?

het lijkt wel of ze failliet gaat zo moeilijk gaat het.
Beetje zielig voor de medewerkers, je zult maar de hele dag , alleen maar ontevreden klanten aan de lijn krijgen

zeer slecht bereikbaar, lomp
na meerdere pogingen iemand aan de lijn, de 1e zegt kan niet geannuleerd worden, de na 3 dagen kon het wel geannuleerd worden.
wordt per mail bevestigd, geen mail.
Status op de site niet anders geworden, dus ze liegen ook nog eens aan de telefoon.
inmiddels elders een vriezer besteld, en geleverd gekregen
NOOIT MEER MEDIAMARKT

Beste,

Bedankt voor het delen van jouw feedback, hierdoor kunnen wij onze service verbeteren.
Wij vinden het vervelend om te vernemen dat het niet mogelijk was om jouw bestelling te annuleren wanneer je ernaar vroeg.
Gezien dat het al enige tijd geleden is, hopen wij dat je het geld inmiddels in goede orde hebt ontvangen. Zo niet, kan je contact opnemen via de volgende link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/

Groetjes,

MediaMarkt