AlgemeenZe hebben een goede website, scherpe prijzen en veel verschillende producten, maar de "grappige" plaatjes op hun site helpen niet en maken het voor mij niet overzichtelijker.
VerzendingDe producten waren goed ingepakt en het pakket werd op tijd bij mij afgeleverd.
KlantenserviceVia de klantenservice stelde ik 2 vragen, op eentje kreeg ik een antwoord waar ik niks mee kon en mijn andere vraag werd doorgestuurd naar de retouren afdeling. Ik heb een defect product terug gestuurd ter reparatie (wat ik zelf moest betalen) en ik kreeg het terug met een ander defect! Om mezelf tijd en ergernis te besparen heb ik het zelf maar opgelost met hulp van de fabrikant.
Let op:
Ze zijn telefonisch NIET bereikbaar, alle communicatie gaat via email.
Voor alle retouren (ook als je het defect geleverd krijgt), moet je zelf de kosten betalen voor het terugsturen.
Op het einde van het bestellen krijg je een aanbod voor korting bij je volgende bestelling (Winkelen en Sparen). In eerste instantie denk je "leuk", maar daarna kom je erachter dat na 1 maand gratis er maandelijkse kosten betaald moeten worden. Als jullie de klanten een spaarprogramma aanbieden, dan zorg a.u.b. voor iets dat de klanten geen extra geld kost!