AlgemeenDuidelijk website
Concurrerende prijzen
Savonds voor laat besteld volgende dag in huis
Jammer van de klantenservice
Zit gewoon verpakt in een doosje, mag wel wat meer opvulling bij. (factuur was verkreukeld .. komt door te kleine doos)
KlantenserviceEr staan best wel wat slechte recensies van belsimpel op Tweakers. (en ook wel positieve)
Ik wou ze nog een keer de voordeel van de twijfel geven ..... (had ik niet moeten doen)
5 december een Huawei P30 Pro besteld.
Toestel kwam de volgende dag binnen.
Tot mijn grote verbazing zat er helemaal geen plastic/seal om de doos.
Je kon de doos gewoon zo open maken ????
Vervolgens een email gestuurd, en een paar minuten later toch maar gebeld voor de zekerheid.
De mevrouw aan de telefoon vertelde mij dat dit normaal was.... soms doen ze een steekproef????
Iemand anders op messenger vertelde mij dat dit NIET normaal is .. dat ze soms wel checken, maar dat er ALTIJD weer een seal opgaat. (dan een seal van belsimpel)
Mijn toestel kan dus van alles zijn .. gebruikt, refurb?
Een dag later kreeg ik ook nog een reactie op mijn email.
Gewoon een standaard mail om het toestel retour te sturen?
Geen uitleg niks... gewoon een mail om mijn toestel aan te melden voor een retour.....
Toen was ik er ook klaar mee, en heb ik hem meteen aangemeld voor retour. (ik had het toestel ook nog niet gebruikt)
Dit is voor mij de laatste keer belsimpel.
ps: Waarom zouden ze eigenlijk dozen open maken van toestellen om te controleren ... grijze import?
Heeel erg jammer....................
-edit-
Ik heb het product teruggestuurd zoals ik het gekregen heb, dus alles NIEUW zonder seal/folie.(toestel heb ik niet eens gebruikt)
En vandaag krijg ik de volgende mail
"Je hebt het pakket met ordernummer xxxxxx naar ons teruggestuurd omdat je je bestelling wilt annuleren. Je product of toebehoren heeft al enige gebruikssporen maar daar doen we dit keer niet moeilijk over. We hebben je bestelling geannuleerd."