Azerty

Bestelling plaatsen was makkelijk te regelen factuuradres scheiden van afleveradres is ook mogelijk. Producten zouden binnen 3 werkdagen geleverd worden na drie dagen geen bericht gehad. Pas na zelf contact opgezocht te hebben met Azerty tegenbericht met de vertraging van een product waarbij ze mij wel tegemoet kwamen door de producten die al op voorraad waren alvast uit te leveren. Overige berichtgeving over het laatste ontbrekende product wat beloofd was bleef echter uit. Na zelf weer contact op te zoeken werd het opeens in de middag verwacht en een dag later was het product binnen. Wel leuk dat je dat een mail krijg over feedback, terwijl de feedback die je per mail naar ze stuur genegeerd wordt.

Goedemiddag,

Bedankt voor je review.
Wij geven bij elk product een indicatie van de levertijd aan. Deze indicatie stellen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat een verwachte levertijd niet wordt gehaald, waarvoor onze excuses.
Ik vind het erg vervelend dat de artikelen in jouw order ook zijn vertraagd. Wij nemen dan graag contact op met de leverancier om een nieuwe indicatie te geven. Mijn excuses dat je hierover geen terugkoppeling hebt gehad. Bij ons geldt afspraak is afspraak. Dus als ze hebben toegezegd nog een bericht te doen, vind ik het erg vervelend dat je dat bericht niet hebt ontvangen. Dit ga ik dan ook zeker intern oppakken.

Fijn dat je uiteindelijke de order hebt ontvangen.
Wensen wij je veel plezier met de aankoop!

Esmee

Scorekaart voor Azerty