Max ICT B.V.

De avond voor black friday hebben we een iPhone 11 Pro Max 512GB iPhone die ik via tweakers.net spotte besteld aan 1302 euro, wat zeer een mooie korting is voor dit toestel.

De volgende dinsdag werd echter een iPhone Pro Max geleverd met 64GB aan geheugen. Op de pakbon stond wel nog steeds 512GB.

Het bedrijf waar ik voor werk heeft direct contact opgenomen via mail, en ze hebben gemeld dat we het toestel voor RMA terug mochten sturen. Wij vroegen direct om wel nog de correcte versie te leveren.

Bij navraag de volgende dag kregen we te horen dat ze zouden wachten tot de RMA binnen is om het in orde te brengen. Vervolgens kwam donderdag een melding binnen dat Max ICT B.V. de creditering van de RMA verwerkt heeft in hun systeem... We vroegen nogmaals om het correcte product te leveren, maar kregen geen antwoord meer.

Ondertussen staat het geld wel terug op de rekening, maar weg korting, en we kunnen uiteraard ook niet meer zoeken naar andere Black Friday deals ;-). Een week verspilt dus.

Hoewel het een mooie korting was of misschien zelfs een foutieve aanprijzing (hoewel +- 20% korting nu ook niet te extreem is), beseft Max ICT wellicht heel goed dat een klein bedrijf hier geen juridische stappen kan in nemen en negeren ze duidelijk liever onze vraag ipv het product nog te leveren of de gevolgen van een eventuele fout te dragen. Ze hebben een ondermaatse support geboden voor dit probleem.

Vermijd deze webshop dus... Van hun vaak mooie kortingen heb ik deze laatste week mogen leren dat het dikwijls valse kortingen zijn, en het juiste product zal nooit bij de klant terecht komen.

Zoals vermeld in de algemene beoordeling, werd onze vraag om het correct product te leveren na een fout van hun volledig genegeerd.

Beste ekinsol,

Bedankt voor je review.

Wij vinden het erg vervelend dat je een ander product hebt mogen ontvangen dan besteld.

Helaas was er een koppelfout waardoor het onjuiste product in onze webwinkel werd getoond. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren. Onze excuses hiervoor.

De RMA is behandeld en de credit is verwerkt.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. Mochten er verdere vragen zijn, dan horen wij dit natuurlijk graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops