AlgemeenEn nieuwe pc zorgvuldig samengesteld.
Bij alle producten stond 2-3 werkdagen levertijd. Sommige binnen 1 dag. Ik bestelde op maandag 2 december.
Prima website, overzichtelijk en makkelijk betalen.
Producten makkelijk te vinden.
Ik bestelde op maandag 2 december.
Woensdag in de namiddag stonden er nog 2 producten in behandeling.
Ik bel met Azerty, krijg te horen dat ze contact opnemen met hun leverancier. En dat ze mij zullen terug mailen, dezelfde dag nog.
S'avonds rond 21 uur maar weer eens gebeld.
Nog steeds geen duidelijkheid en de 2 producten waren pas weer een week later.
Ik zou donderdag gemaild worden. (de dag dat de levering binnen zou moeten zijn.)
Donderdag in de avond maar weer gebeld, nog steeds geen mail.
Krijg ik te horen dat de twee missende producten er vrijdag zouden zijn en dan alles verstuurd zou worden.
Vrijdag 6 december, zie ik in een mail (eindelijk!) dat 1 product er pas maandag 11 december zou kunnen zijn.
Ik maar weer bellen, heb nu een ander moederbord, maar die is dan wel E 7 duurder.
Of ik die dan maar betaal dan kan het vandaag nog weg.
Punten die beter kunnen vanuit Azerty, :
COMMUNICATIEMET DE KLANT! Als je toezegt dat je diezelfde dag nog contact opneemt, doe dat dan.
Als er staat 2-3 werkdagen levertijd, en je kan je er niet aan houden, laat dit TIJDIG weten.
En dan ruim 2 dagen te laat met de levering, en ik krijg niet eens even compensatie. Bijv die E 7 zou een goede geste kunnen zijn.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review.
Wij geven bij elk product een indicatie van de levertijd aan. Deze indicatie stellen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bij op basis van onze eigen voorraad en op de voorraden van onze leveranciers. Helaas komt het wel eens voor dat een verwachte levertijd niet wordt gehaald, waarvoor onze excuses.
Ik vind het erg vervelend dat de artikelen in jouw order ook zijn vertraagd. Wij nemen dan graag contact op met de leverancier om een nieuwe indicatie te geven. Mijn excuses dat je hierover geen terugkoppeling hebt gehad. Bij ons geldt afspraak is afspraak. Dus als ze hebben toegezegd dezelfde dag nog een bericht te doen, vind ik het erg vervelend dat je dat bericht niet hebt ontvangen. Dit ga ik dan ook zeker intern oppakken.
Hopelijk kunnen wij in de toekomst bewijzen dat het normaliter anders gaat!
Uiteraard wens ik je veel plezier met je aankoop!
Esmee